>FRA debatten – Har ni glömt Vietnam?

>Gå till http://ferrada-noli.blogspot.com/2008/09/fra-och-talibaner.html

Marcello Ferrada-Noli 15/9 2008

Aktuellt i FRA-debatten (Från Mark Klambergs blogg)
Bloggar som deltar i nedräkningen1. NätverkStoppaFRAlagen.nu2. OberoendeAnnarkia, Argast, Oscar Swartz, Amanda Brihed, Motpol, Farmorgun, Jens. O, Kulturbloggen, Intensifier, Veckans bild, ProjektPåRiktigt 3. Liberaler i och utanför allianspartiernaMinaModerataKarameller, Inside Stefan Hallgren, HAX, Ankersjö, Mårtensson, Magnus Andersson, Lakes Lakonismer 4. PiratpartisterOpassande, Rick Falkvinge5. SocialdemokraterMitt-i-steget, Annikas tyckeri, Erik Laakso6. MiljöpartisterBjörn Wadström

3 thoughts on “>FRA debatten – Har ni glömt Vietnam?

  1. >Intressant. Grundfelet för regeringen liksom den tidigare socialdemokratisk är dock att man överhuvudtaget – och dessutom på den tidigare FRA:s initiativ – velat föra upp frågan om reglering av FRA:s verksamhet på riksdagens bord (och därmed offentligheten). Det säger sig nästan självt; underrättelseinhämting skall ske i det fördolda. Om man hade skippat FRA-lagen och istället gett detta organ fria händer, hade man sluppit hela diskussionen. Dessutom: Sverige är i Afghanistan efter beslut i FN.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s